кадър Фейсбук/ Беше свършена много работа, за да може НАП от

...
кадър Фейсбук/ Беше свършена много работа, за да може НАП от
Коментари Харесай

Осигурени са 156 млн.лева за микро, малки и средни фирми, плащанията ще стават чрез НАП

кадър Фейсбук/ 

Беше свършена доста работа, с цел да може Национална агенция за приходите от приходна организация да стане и разплащателна, с цел да могат парите за микро, дребните и междинните предприятия да стигат бързо до бенефициентите. Това разяснява през днешния ден на съвещанието на държавното управление министър-председателят Бойко Борисов.

По програмата „ Иновации и конкурентоспособност " ще се обезпечат 156 млн. лева за финансиране на ограничения, ориентирани към упоменатите предприятия.

„ Благодарение на тези средства ще имаме опция посредством оборотен капитал да подкрепим компании, наранени от краткотрайните противоепидемични ограничения. Кандидатстването и изпращането на помощта ще се прави от Национална агенция за приходите и ще е напълно по електронен път. Целта ни е да осигурим поддръжка в оптимално къси периоди за предприятията, прекратили или лимитирали активността си поради ограниченията “, разяснява Бойко Борисов във Facebook.

 

 



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР